> Aktuality > eFi Sun Bar & Pool je otevřen

eFi Sun Bar & Pool je otevřen

Přijďte si k nám vychutnat slunce a osvěžit se ve venkovním bazénu se stylovým barem. eFi Sun Bar & Pool je otevřen v letní sezóně od 1. 6. do 30. 9. ve dnech Po–Ne 16:00 až 22:00. Bohatá nabídka domácí pizzy, nápojů a jedinečných míchaných koktejlů Vám zpříjemní pobyt při koupání, odpočinku a relaxaci (bazén je pouze pro hotelové hosty, případně pro ty, kteří si prostor pronajmou pro oslavu/party apod. Sun Bar je otevřen všem).

Na letní terase, v tomto malém ráji přímo u bazénu našeho hotelu, si můžete užít nezapomenutelnou kombinaci chutí Itálie. Nově s láskou připravujeme oblíbené druhy domácí pizzy z pečlivě vybraných čerstvých surovin, aby Vaše chuťové pohárky tancovaly radostí. Ale nekončíme jen u pizzy! Naše nabídka zahrnuje také širokou škálu osvěžujících koktejlů. Samozřejmě se nejedená o obvyklé míchané nápoje. Díky limonádám z EFI Pivovaru jsme tradiční klasiky (jako např. GIN & TONIC či jiné) upravili a vznikli tak jedinečné a lahodné letní drinky.

Užijte si nezapomenutelnou letní pohodu u našeho bazénu pro „summer party“ či „pool party“ s grilováním. Relaxujte u vody, bavte se se svými přáteli, kolegy či rodinou a vychutnávejte si osvěžující koktejlyPronajměte si prostor u nás a získejte nezapomenutelný letní zážitek plný radosti a zábavy. Samozřejmostí je i catering od našich profesionálů. Zkrátka si užijete sluneční paprsky a osvěžující zábavu jako na dovolené s „all inclusive“.

Najdete nás v centru Brna na ul. Bratislavská 52. Jsme součástí komplexu eFi Palace Hotelu.

NAŠE PIVO

AKTUALITY

EFI Dvanáctka získala stříbrnou medaili na Mezinárodním pivním festivalu

23. 4. 2024

EFI Dvanáctka získala na 34. Mezinárodním pivním festivalu stříbrnou medaili v kategorii Světlý ležák premium z minipivovaru!

celý článek

EFI Hostinec Osmec vás zve na jarní novinky

9. 4. 2024

Milovníci dobrého jídla a pití, jaro je tady a s ním i svěží vítr v našem novém jídelním lístku! Pojďte ochutnat!

celý článek

EFI Pivovar připravuje další pivní speciál, NE IPU!

21. 2. 2024

EFI Pivovar sleduje trendy, a tak se sládci rozhodli, že do sortimentu speciálů zařadí stále více oblíbenou NE IPU! Již brzy bude na čepu!

celý článek