> Aktuality > Zabíjačka v EFI Hostinci Osmec

Zabíjačka v EFI Hostinci Osmec

V EFI Hostinci Osmec jsme si pro Vás připravili od 6. – 9.3.2025 prodloužený víkend plný ZABÍJAČKOVÝCH SPECIALIT.

Těšit se můžete na následující dobroty:

  • Bílou ovarovou polévku s masem, kroupami a jelítkem
  • Domácí tlačenku s cibulovým salátem
  • Teplé škvarky na chlebu se sádlem a jarní cibulkou
  • Pečenou jitrnice a jelítko s kysaným Tuřanským zelím a šťouchanými brambory
  • Vepřové výpečky se špenátem a bramborovým knedlíkem
  • Bramborové lokše s povidly, tvarohem a mákem

Nabídka je omezena pouze pro EFI HOSTINEC OSMEC (nám. 28. října 1903/23 Brno).

Proč byste měli na uvedené menu zavítat?

Zabíjačka je velkou společenskou událostí, během níž se setkávají rodiny, přátelé, ale i sousedé. Tento zvyk je stále populární a je to taky způsob udržení tradičních hodnot a zvyklostí. Proto neváhejte a zajděte si k nám do EFI Hostince Osmec užít si pravou domácí zabijačku bez dřiny a potu. Naši profesionální kuchaři se postarají, abyste ve švech praskli a dělaly se Vám boule za ušima.

Nezapomeňte, že k zabijačce se skvěle hodí i naše řemeslné pivo z EFI Pivovaru.

Děkujeme za Vaši přízeň a věříme, že Vám naše zabíjačka zvedne náladu!

Tým EFI HOSTINCE OSMEC

NAŠE PIVO

AKTUALITY

Svatomartinská husa v EFI Hostincích se blíží! Doporučujeme včasnou rezervaci.

26. 10. 2025

Tradiční svatomartinské hody v EFI Hostinci Osmec a EFI Hostinci Konírna na Zámku Račice nabídnou pečenou husu se dvěma druhy zelí, kaldoun či svatomartinský koláč. Konají se tradičně od 11.11. – doporučujeme rezervaci předem!

celý článek

Podzimní speciál z EFI Pivovaru: Cascadian Dark Ale

29. 9. 2025

Podzim volá po pivu, které hřeje a zároveň osvěží - Cascadian Dark Ale (Black IPA) přesně to splňuje. Pražené a čokoládové slady doplňují chmely Cascade a Citra. Již nyní na čepu v EFI Hostincích v Brně.

celý článek

Kachní víkend v EFI Hostinci Osmec

22. 9. 2025

Zveme vás na "Kachní víkend" v EFI Hostinci Osmec od 26. do 28.9.2025 (nebo do vyprodání). Přivítejte podzim s chutí!

celý článek