V termínu 20. – 26.3. si budete moci u nás v EFI Hostinci Osmec v Brně pochutnat na domácí zabijačce! Šéfkuchař Honza Malinka si pro Vás připravil tyto lahůdky:
Prdelačku s kváskovým chlebem
Naši tlačenku s cibulovým salátem a kváskovým chlebem
Domácí jitrnici s hořčicí a jablečným křenem, šťouchané brambory se škvarky a kysané Tuřanské zelí
Domácí kroupové jelito s hořčicí a jablečným křenem, šťouchané brambory se škvarky a kysané Tuřanské zelí
Zabijačkový guláš s pajšlem a kváskovým chlebem
Drobenkový koláč
Budeme se těšit na Vaši návštěvu!
NAŠE PIVO
EFI Desítka
Poctivá a skvěle pitelná klasika, na které jsme nešetřili chmelem. Spolu s dvanáctkou vlajková loď našeho pivovaru. Vaříme ji na stupňovitost ze žateckého chmele a českého sladu. Skvěle vypadá a ještě lépe chutná.
Skvěle vybalancovaný prubířský kámen každého sládka. Spolu s desítkou vlajková loď našeho pivovaru. Vaříme ji na stupňovitost ze žateckého chmele a českého sladu. Vynikající společník na celý večer.
Oblíbené zaoceánské pivo plné aromatického chmele. Pořádně hořký a příjemně chuťově plný silák, který vyniká výrazným květinovým aroma díky použitým chmelovým odrůdám Amarillo a Azacca.
Výrazně hořké tmavé pivo s intenzivním chmelovým aroma. Tmavá varianta oblíbeného stylu American IPA. Pražené a čokoládové slady spolu s aromatickými chmely Cascade a Citra poskytují mimořádný chuťový zážitek.
Ušlechtile hořká a neproniknutelně černá irská klasika. Součást irské národní identity, sytě černé a hořké pivo vhodné k celovečernímu popíjení. Poctivě chmeleno ceněnou britskou odrůdou Challenger.
Jedná se o velmi světlé pivo, s vysokým obsahem pšeničného sladu a s typickým aroma po banánech a hřebíčku.
Pro naši EFI Pšenici jsme použili 50 % pšeničného sladu, který byl přivezen přímo z německé sladovny a chmel Hallertau, který je rovněž typickou německou odrůdou.
Aromatický vánoční milk stout do zimních dní. Pro výrobu bylo použito 9 druhů sladů, díky kterým má pivo chuť připomínající višně v hořké čokoládě. Dále bylo pivo zjemněno ovesnými vločkami a laktózou, což pivu dodává hedvábnou sladkost. Pro dodání vánoční atmosféry bylo ještě doladěno špetkou vanilky a skořice.